Brawo chłopaki tak trzymac
Janpol skomentował(a) Bielawianka wygrywa sparing z Orłem Ząbkowice Śląskie 3-00 miesięcy 2 dni temu
Skarpetko? Kibice Lechii to już przechodzą samych siebie :) Odchodzą wszyscy zawodnicy a napina się... "skarpeta". Dobrze się dzieję w Lechii, odchodzi kapitan ;)
Anonim skomentował(a) Odszedł Kapitan trzecioligowca z Dzierżoniowa0 miesięcy 2 dni temu
Nie napinaj się tak skarpetko hihih
skarpetovsky skomentował(a) Odszedł Kapitan trzecioligowca z Dzierżoniowa0 miesięcy 4 dni temu
Uuuu dzieje się w Lechii
Anonim skomentował(a) Odszedł Kapitan trzecioligowca z Dzierżoniowa0 miesięcy 4 dni temu
Brawo więcej takich akcji pora skończyć z napadamipomocniczki też powinny dostać po10 latek odosobnienia
Jola skomentował(a) Bielawscy policjanci zatrzymali i doprowadzili do prokuratury sprawców rozboju0 miesięcy 23 dni temu
Rudnicki już 2 lata nie jest szefem sztabu WOŚP. Przynajmniej oficjalnie jest nim Drabczyk.
Anonim skomentował(a) Dzierżoniów: Nie żyje Paweł Adamowicz. Wiec pamięci – 14.01.2019.1 miesięcy 4 dni temu
kto kupował od niego ten złom, wiedział że to z kradzieży
jan skomentował(a) Złodziej studzienek zatrzymany2 miesięcy 2 dni temu
Wielu z nas poruszało się tymi drogami które zionęły niespodziewanymi otworami.Jako osoba wierząca użyje często używanego zwrotu '' Bug jedynie wie do ilu nieszczęść mogło dojść z zaistniałego dla nas niebezpieczeństwa. Proszę dopnijcie temu bydlakowi parę paragrafów i zamknijcie to ścierwo.
Motyka skomentował(a) Złodziej studzienek zatrzymany2 miesięcy 3 dni temu
Zmien foto, bo jakies starsze jeszce z Maćkiem jako trenerem...
Kibic. skomentował(a) Piłka ręczna – podsumowanie 9. kolejki II ligi mężczyzn gr. 12 miesięcy 29 dni temu
Miała być kasa z Genui, świetlana przyszłość i perspektywy. Tymczasem za rok derby z Pogonią Pieszyce, a jeszcze niedawno te dwa kluby dzieliły 3 (!) klasy rozgrywkowe. Panowie działacze - kupcie w Lidlu ćwierć kilo dobrej kawy i dwie paczki ciastek i pojedźcie do Pieszyc na rozmowy z zarządem Pogoni. Może nauczycie się od nich co nieco, jak prowadzić klub piłkarski...
Kibic z lat 90. skomentował(a) Lechia Dzierżoniów z ósmą porażką u siebie [35 foto + 1 video]3 godzin 6 minut 42 sekund temu

TWÓJ SERWIS REGIONALNY

Bielawa

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy Bielawa Powiat Dzierżoniowski Pozostałe informacje

Marcin Rak ogłosił publicznie chęć kandydowania na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy w nadchodzących wyborach samorządowych.

Drodzy Bielawianie,
informuję, że planuję start w najbliższych wyborach samorządowych, na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy. Wystawię również sygnowane moim nazwiskiem listy do Rady Miejskiej. Jako że nigdy nie byłem członkiem żadnej partii politycznej, wystartuję jako kandydat NIEZALEŻNY i BEZPARTYJNY, a na moich listach znajdą się osoby w różnym wieku, o różnych preferencjach politycznych i światopoglądowych. Kandydatów łączyć będzie chęć rozwoju Miasta i wdrożenia pozytywnych zmian w Bielawie, opartych na czytelnym programie wyborczym, który wkrótce publicznie zaprezentuję. Jednocześnie zabiegał będę o poparcie mojej kandydatury i moich list przez poszczególnych Mieszkańców, stowarzyszenia i partie polityczne, które będą chciały wraz ze mną realizować postawione na najbliższe lata cele. Pragnę poinformować, że poparcia udzieliło mi już Prawo i Sprawiedliwość oraz Obywatelski Blok Samorządowy.

Bielawa potrzebuje energii, wigoru i impulsu do rozwoju. Bielawa powinna być miejscem przyjaznym zarówno dla młodych, jak i starszych Mieszkańców, dla przedsiębiorców, rodzin, osób o różnym statusie materialnym. Władza zaś powinna służyć wszystkim Mieszkańcom i liczyć się z ich głosem. Zapraszam jednocześnie do współpracy osoby, które podzielają te poglądy i pragną zaangażować się w działania na rzecz rozwoju Miasta.

Z uszanowaniem
Marcin Rak