2
Mój podopieczny ma Alzheimera, już ma 85 lat także inne choroby też się go czepiają. Ale jest to sympatyczny starszy pan. Na początku się bałam wyjechać do Niemiec do pracy, ale była okazja, że w laxo care szukali opiekunek i zdecydowałam się , już się przyzwyczaiłam do pracy i swoich obowiązków.
Krystyna skomentował(a) Opiekunka do osób starszych w Niemczech – najczęstsze schorzenia seniorów0 miesięcy 15 dni temu
Super impreza
Kibic skomentował(a) 4 etap CCC Tour Grody Piastowskie – zamknięte drogi w Dzierżoniowie1 miesięcy 8 dni temu
Żenada
Anonim skomentował(a) Karne do poprawy1 miesięcy 17 dni temu
Jak zawsze super zdjęcia
Anonim skomentował(a) W meczu przyjaźni lepszy Piast1 miesięcy 30 dni temu
Zagiew też awansowała :) Lechia spada to może pieniądz się jakiś znajdzie.
:) skomentował(a) Piłka ręczna – podsumowanie 26 kolejki II ligi mężczyzn gr. 12 miesięcy 2 dni temu
Brawo TRÓJECZKA
Darek skomentował(a) Piłka ręczna – podsumowanie 25 kolejki II ligi mężczyzn gr. 12 miesięcy 6 dni temu
Brawo pany
Anonim skomentował(a) Bielawianka Bielawa poza zasięgiem rywala2 miesięcy 13 dni temu
Skandal żeby nie można było spokojne nawet po przejściu dla pieszych przejść do miejsca zamieszkania !!!!!
niezadowolony skomentował(a) Zamknięte drogi – Międzynarodowe Kryterium Kolarskie „Dzierżoniów 2019”2 miesięcy 14 dni temu
Się pytam grzecznie, jakich "bobrów"????
Kibic skomentował(a) Piłka ręczna – podsumowanie 24. kolejki II ligi mężczyzn gr. 12 miesięcy 15 dni temu
Na giełdzie rynku rolnego dobrze płacą za wiosenne nowalijki.Może panowie się nie wstrzelili w asortyment...
Motyka skomentował(a) Zlikwidowania plantacji marihuany2 miesięcy 21 dni temu

TWÓJ SERWIS REGIONALNY

Bielawa

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy Bielawa Powiat Dzierżoniowski Pozostałe informacje

Marcin Rak ogłosił publicznie chęć kandydowania na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy w nadchodzących wyborach samorządowych.

Drodzy Bielawianie,
informuję, że planuję start w najbliższych wyborach samorządowych, na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy. Wystawię również sygnowane moim nazwiskiem listy do Rady Miejskiej. Jako że nigdy nie byłem członkiem żadnej partii politycznej, wystartuję jako kandydat NIEZALEŻNY i BEZPARTYJNY, a na moich listach znajdą się osoby w różnym wieku, o różnych preferencjach politycznych i światopoglądowych. Kandydatów łączyć będzie chęć rozwoju Miasta i wdrożenia pozytywnych zmian w Bielawie, opartych na czytelnym programie wyborczym, który wkrótce publicznie zaprezentuję. Jednocześnie zabiegał będę o poparcie mojej kandydatury i moich list przez poszczególnych Mieszkańców, stowarzyszenia i partie polityczne, które będą chciały wraz ze mną realizować postawione na najbliższe lata cele. Pragnę poinformować, że poparcia udzieliło mi już Prawo i Sprawiedliwość oraz Obywatelski Blok Samorządowy.

Bielawa potrzebuje energii, wigoru i impulsu do rozwoju. Bielawa powinna być miejscem przyjaznym zarówno dla młodych, jak i starszych Mieszkańców, dla przedsiębiorców, rodzin, osób o różnym statusie materialnym. Władza zaś powinna służyć wszystkim Mieszkańcom i liczyć się z ich głosem. Zapraszam jednocześnie do współpracy osoby, które podzielają te poglądy i pragną zaangażować się w działania na rzecz rozwoju Miasta.

Z uszanowaniem
Marcin Rak