A ja chcę żeby była zawsze pogoda na meczach.
Anonim skomentował(a) Pogoń Pieszyce nie do zatrzymania0 miesięcy 6 dni temu
A ja chce żeby zdjęcia były z całego meczu.
kibil skomentował(a) Pogoń Pieszyce nie do zatrzymania0 miesięcy 6 dni temu
Ilu kibiców było? I ponawiam prośbę o fotografowanie trybun z kibicami ;)
k skomentował(a) Pogoń Pieszyce nie do zatrzymania0 miesięcy 6 dni temu
Dawać do okręgówki
Anonim skomentował(a) Niedziela: Mecz na szczycie. Zapraszamy!0 miesięcy 6 dni temu
A ile drużyn awansuje?
Anonim skomentował(a) 8:0 Bielawianka Bielawa II rozgromiła Kolibra Uciechów0 miesięcy 10 dni temu
No i fajnie :)
Będzie
Anonim skomentował(a) 8:0 Bielawianka Bielawa II rozgromiła Kolibra Uciechów0 miesięcy 11 dni temu
Na kogo będziecie głosować?
Anonim skomentował(a) Sobota: Zapraszamy na mecz Pogoni Pieszyce0 miesięcy 11 dni temu
Będzie okręgówka?
Trzeba chodzić na mecze. Na Pogoń chodzi do 300 kibiców, na Bielawiankę między 150 -200, a Lechię no cóż 100 jak jest to sukces. Na pucharze to było jak za dawnych czasów Lechii.
kibic skomentował(a) Pogoń Pieszyce idzie po awans do IV ligi0 miesięcy 19 dni temu

Bielawa

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy Bielawa Powiat Dzierżoniowski Pozostałe informacje

Marcin Rak ogłosił publicznie chęć kandydowania na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy w nadchodzących wyborach samorządowych.

Drodzy Bielawianie,
informuję, że planuję start w najbliższych wyborach samorządowych, na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy. Wystawię również sygnowane moim nazwiskiem listy do Rady Miejskiej. Jako że nigdy nie byłem członkiem żadnej partii politycznej, wystartuję jako kandydat NIEZALEŻNY i BEZPARTYJNY, a na moich listach znajdą się osoby w różnym wieku, o różnych preferencjach politycznych i światopoglądowych. Kandydatów łączyć będzie chęć rozwoju Miasta i wdrożenia pozytywnych zmian w Bielawie, opartych na czytelnym programie wyborczym, który wkrótce publicznie zaprezentuję. Jednocześnie zabiegał będę o poparcie mojej kandydatury i moich list przez poszczególnych Mieszkańców, stowarzyszenia i partie polityczne, które będą chciały wraz ze mną realizować postawione na najbliższe lata cele. Pragnę poinformować, że poparcia udzieliło mi już Prawo i Sprawiedliwość oraz Obywatelski Blok Samorządowy.

Bielawa potrzebuje energii, wigoru i impulsu do rozwoju. Bielawa powinna być miejscem przyjaznym zarówno dla młodych, jak i starszych Mieszkańców, dla przedsiębiorców, rodzin, osób o różnym statusie materialnym. Władza zaś powinna służyć wszystkim Mieszkańcom i liczyć się z ich głosem. Zapraszam jednocześnie do współpracy osoby, które podzielają te poglądy i pragną zaangażować się w działania na rzecz rozwoju Miasta.

Z uszanowaniem
Marcin Rak