Zmien foto, bo jakies starsze jeszce z Maćkiem jako trenerem...
Kibic. skomentował(a) Piłka ręczna – podsumowanie 9. kolejki II ligi mężczyzn gr. 10 miesięcy 22 dni temu
Miała być kasa z Genui, świetlana przyszłość i perspektywy. Tymczasem za rok derby z Pogonią Pieszyce, a jeszcze niedawno te dwa kluby dzieliły 3 (!) klasy rozgrywkowe. Panowie działacze - kupcie w Lidlu ćwierć kilo dobrej kawy i dwie paczki ciastek i pojedźcie do Pieszyc na rozmowy z zarządem Pogoni. Może nauczycie się od nich co nieco, jak prowadzić klub piłkarski...
Kibic z lat 90. skomentował(a) Lechia Dzierżoniów z ósmą porażką u siebie [35 foto + 1 video]0 miesięcy 23 dni temu
Dlaczego Lukasz Bienias nie jest juz prezesem Lechii ? Ja od lat w Polsce nie mieszkam ale jestem kibicem Lechii i widze ze Lechia od tego sezonu bardzo doluje sportowo oczywiscie i to nie tylko pierwsza druzyna gdzie nie bylo po odejsciu z pierwszego zespolu paru zawodnikow zadnych wartosciowch wzmocnien tak jak to bywalo w poprzednich latach ale rowniez mlodziez jak to jest ze klub ktory byl czy nadal jest stawiany za wzor pracy z mlodzieza ma takie osiagniecia ? bo czym tu sie chwalic jesli druzyna juniora mlodszego w sezonie zdobywa tylko 2 punkty Czy ktos moze napisac dlaczego nastapila zmiana prezesa ? pytam bo nie bylo o zmianie prezesa zadnej wzmianki nie kazda zmiana jak do tej pory widac wychodzi na dobre ale to moja opinia ja oczywiscie nowemu prezesowi zycze sukcesow i mam nadzieje ze Lechia sportowo wroci na wlasciwe miejsce
Wojtek skomentował(a) Lechia Dzierżoniów z ósmą porażką u siebie [35 foto + 1 video]0 miesięcy 23 dni temu
Szukaj na portalach, którym UM płaci. :)
Anonim skomentował(a) Przed nami Bieg 100-lecia Odzyskania przez Polskę Niepodległości0 miesięcy 26 dni temu
Gdzie są wyniki/?
wiesiek skomentował(a) Przed nami Bieg 100-lecia Odzyskania przez Polskę Niepodległości0 miesięcy 27 dni temu
Zarząd i Trener do Dymisji i to jak najszybciej!!!!
Kibic Lechii skomentował(a) Kolejny wtopiony mecz Lechii Dzierżoniów1 miesięcy 1 dni temu
Marnowanie pieniędzy. Żadnych kibiców na meczu, tragiczne wyniki i tragiczna organizacja okołomeczowa. Przynajmniej w IV będą ciekawe mecze z Bielawą i Świdnicą :)
Anonim skomentował(a) Kolejny wtopiony mecz Lechii Dzierżoniów1 miesięcy 1 dni temu
IVliga, IVliga MZKS
nie jestem polakiem ale ..będę jak brał udział ..!!!!
Adrian Rus skomentował(a) Pieszyce: Zapraszamy na obchody 100-lecia Odzyskania Niepodległości1 miesięcy 2 dni temu
Nie jesteśmy na Dobie! Tylko INFODDZ. W policji nauczyli tylko kopiuj/wklej?
Anonim skomentował(a) Podsumowanie akcji „Znicz 2018”1 miesięcy 6 dni temu

Bielawa

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy

Marcin Rak kandydatem na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy Bielawa Powiat Dzierżoniowski Pozostałe informacje

Marcin Rak ogłosił publicznie chęć kandydowania na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy w nadchodzących wyborach samorządowych.

Drodzy Bielawianie,
informuję, że planuję start w najbliższych wyborach samorządowych, na stanowisko Burmistrza Miasta Bielawy. Wystawię również sygnowane moim nazwiskiem listy do Rady Miejskiej. Jako że nigdy nie byłem członkiem żadnej partii politycznej, wystartuję jako kandydat NIEZALEŻNY i BEZPARTYJNY, a na moich listach znajdą się osoby w różnym wieku, o różnych preferencjach politycznych i światopoglądowych. Kandydatów łączyć będzie chęć rozwoju Miasta i wdrożenia pozytywnych zmian w Bielawie, opartych na czytelnym programie wyborczym, który wkrótce publicznie zaprezentuję. Jednocześnie zabiegał będę o poparcie mojej kandydatury i moich list przez poszczególnych Mieszkańców, stowarzyszenia i partie polityczne, które będą chciały wraz ze mną realizować postawione na najbliższe lata cele. Pragnę poinformować, że poparcia udzieliło mi już Prawo i Sprawiedliwość oraz Obywatelski Blok Samorządowy.

Bielawa potrzebuje energii, wigoru i impulsu do rozwoju. Bielawa powinna być miejscem przyjaznym zarówno dla młodych, jak i starszych Mieszkańców, dla przedsiębiorców, rodzin, osób o różnym statusie materialnym. Władza zaś powinna służyć wszystkim Mieszkańcom i liczyć się z ich głosem. Zapraszam jednocześnie do współpracy osoby, które podzielają te poglądy i pragną zaangażować się w działania na rzecz rozwoju Miasta.

Z uszanowaniem
Marcin Rak